Indretning med akvariefisk

Har du en stor interesse for, hvad der sker under vandets overflade? Har du akvariefisk, eller drømmer du om at skabe dit eget akvarie med smukke og farverige fisk? Hos Lystrup Dyrecenter har vi alt, hvad du har brug for, når det kommer til akvariefisk. Desuden har vi også en masse eksperter indenfor området, som altid står klar til at rådgive dig.

For os er det vigtigt, at vores akvariefisk er sunde og raske, og derfor passer vi godt på dem, inden de får et nyt hjem i nye og trygge rammer, og det kunne være hos dig. Vores glade og kompetente medarbejder står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål om akvariefisk, eller hvis der er noget, du er i tvivl om.

Vi sætter en stor dyd i at give dig den bedst mulige oplevelse hos Lystrup Dyrecenter, og derfor har vi mange forskellige akvariefisk at vælge i mellem. Vi vil gerne vil sørge for, at du er helt tilfreds med dit akvarie og dine akvariefisk, og at du altid har os til at hjælpe dig, hvis du skulle sidde med nogle spørgsmål.

Du er selvfølgelig også altid velkommen i vores fysiske butik i Lystrup.