Køb dukker med god samvittighed

Brandet Our Generation er meget mere end dukker og tilbehør. Det er et mærke, der forsøger at slå et slag for kvinders og pigers rettigheder. De donerer nemlig en del af deres overskud til organisationen Power of Girls. Denne organisation gør en indsats for piger i udviklingslande, der har brug for hjælp til at få en uddannelse. Du kan derfor købe disse dukker med god samvittighed.

Hvad er en Our Generation-dukke?

Our Generation-dukker er en serie af canadiske dukker, der hver især har sin helt egen personlighed. Dette er helt ligesom rigtige piger, som alle har unikke og forskellige personligheder. Det betyder, at hver dukke har små detaljer, der kan matche en piges individuelle behov. Desuden kan der købes en masse tilbehør såsom heste, hunde, tøj, frisørsalon, campingvogn.

Dukkerne er 46 centimeter høje, så de er store og gode at kramme og lege med for piger fra 4 år og op. Kroppen er blød, og dukkernes ansigt er meget naturtro og livagtige, så de ligner små kopier af virkelighedens piger.

Derfor leger børn med dukker

At lege med dukker er en rigtig god rolleleg. De stimulerer barnets fantasi og følelser gennem legen. Derudover er dukker med til at udvikle børns sproglige og sociale færdigheder.

Alle disse ting er specielt i spil, når barnet leger med sin Our Generation-dukke, fordi de netop er fremstillet med henblik på, at ethvert barn har mulighed for at finde sin bedste ven, der ligner dem selv. Se mere om Our Generation-dukkerne hos https://www.legeland.dk/shop/maerker/our-generation.