Køb tekstiler med sjæl

Er du til brands med en bæredygtig profil, der både er ærlig, karakterfuld og ligefrem? Så er AIAYU lige et mærke for dig. Med AIAYU får du et varieret udvalg af interiør og tekstiler i naturlige farver og velbalancerede mønstre.

Ai-ja-ju. Sådan udtales mærket AIAYU, som i øvrigt betyder sjæl på boliviansk. For det var lige nøjagtig i Bolivia, at det hele startede. Stifterne af mærket fik ideen, at introducere bæredygtige varer i udsøgt kvalitet, der både var godt for mennesker og miljø. I Bolivia så de potentialet i de ukendte lama fibre. Efter to års intensivt arbejde og idégenerering kom den første kollektion fra AIAYU i 2006.

Dansk design med østens materialer

Egentlig er AIAYU designet i Danmark, men det bliver produceret ved sin afstamning i Bolivia, Nepal og Indien. Den bæredygtige profil og overlegne kvalitet gør, at produkterne er en investering i langtidsholdbart tøj. Ydermere er alle varerne tidløse, da de fremstilles i naturlige farver og et yderst minimalistisk udtryk med et skandinavisk touch.

Økologi og etik vægtes højt

’Med sjæl’ er et godt udtryk til at beskrive værdierne i Aiayus virksomhed. Aiayu fremstilles kun ud de bedste naturmaterialer. Derudover produceres varerne kun på fabrikker med de højeste standarder, når det kommer til økologi og etisk produktion. Hver eneste tekstil er skånsomt vævet eller strikket af GOTS-cerificeret bomuld eller pesticid- og hormonfri uld og cashmere, hvilket er med til at gøre alle produkterne fremstillet 100 % forsvarligt.