Kompromisløse materialer og fede stilarter fra Drys

Drys henvender sig til den modebevidste kvinde, som kan lide et naturligt mix mellem det rå og elegante. Kollektionerne bærer præg af must-have items, som spænder fra fede bomberjakker med print til flerfarvede T-shirts og lune striktrøjer i årstidens farver. Som et nyt tiltag i kollektionen indgår jeans med rå detaljer på for- og baglommer. Her har du virkelig mulighed for at erhverve dig et par lækre jeans med rå attitude.

Drys er især genkendeligt gennem deres seje og blomstrede items i lækre materialer, men vigtigst af alt, er det et farverigt univers du bevæger dig ind i.

Visionen er at udvikle smarte og trendy designs med udgangspunkt i kompromisløse materialer. Det skal være det naturlige valg til den modebevidste kvinde, som gerne vil være underspillet men samtidigt skille sig ud.

Brænder du efter nyt, moderne tøj med fede deltaljer? Drys sparker døren ind med nye og kreative looks

Silkekjoler og sjal fra Drys er nogle af de helt stærke items, som gør sig gældende som bestsellere. Et mix af silke og viskose giver et loose fit, som passer til mange fede stilarter. Brug kjolerne til et par stramt siddende jeans eller i flæng med en rå læderjakke. Silke printene skiller sig ofte ud på kreativ facon, og giver et smart look og tilfører attitude.