Kreativ efterskole midt i naturen

Bråskovgård Efterskole er placeret midt i den smukke natur mellem Horsens og Vejle. Alle fagene på skolen er uddannelsesforberedende til gymnasiet, og vi har meget fokus på at alle elever vokser fagligt og menneskeligt gennem året.

Se mulighederne og tænk kreativt

Hos os vægter vi de kreative udfoldelser højt. Der skal være plads til at være kreativ, plads til at skabe ting og se mulighederne. Om du drømmer om at være kreativ med hænderne, teknikken eller noget helt tredje, så har vi dygtige undervisere som selv tænker kreativt og ud af boksen. Vi har redskaber og faglig viden til at tænke kreativt og udvikle det. Gennem hele året har vi workshops, hvor du får mulighed for at udfolde dig selvstændigt, men også i små teams hvor i lærer at arbejde sammen og få ting til at gå op i en højere enhed.

Er du iværksætter med trang til spændende projekter?

Skolen har eget laboratorie med alt fra tekniske tegneprogrammer, til droner, robotter og professionelle 3D printere. Vi undersøger, vi tænker og vi leger med alle de tekniske elementer, og prøver at forstå elektronikken, mekanismen og alt der imellem.

Løbende arbejder vi i workshops, men vi udvikler også vores egne emner og produkter. Har du mod på at tegne og konstruere dit eget projekt, som vi efterfølgende printer i vores 3D printer, så har du muligheden på Bråskovsgård. Nysgerrighed, innovation og iværksætteri er tre af vores nøgle ord på Tech Lab linjen.