Kunne I bruge en mødetelefon på arbejdspladsen?

Erhvervstelefoni dækker de mange forskellige løsninger, der findes til virksomheder, for at den interne kommunikation og kommunikationen med kunder fungerer så optimalt som muligt.

Det er en god idé at undersøge de forskellige muligheder for erhvervstelefoni til sin virksomhed. Lund & Erichsen har over 20 års erfaring inden for netop dette, og de har derfor fingeren på pulsen i forhold til at kende udviklingen og de mange nye muligheder, der hele tiden udvikles inden for telefoni.

L&E vil gerne hjælpe dig med at finde hoved og hale i de mange forskellige løsninger. Sammen kan I så finde den telefonløsning, der passer bedst til din virksomhed, sådan at kontakten til kunder men også den interne kommunikation kommer til at glide let.

Der findes mange forskellige telefontyper, alt efter om du ønsker mobiltelefoner, bordtelefoner, softphones, hvor opkaldt foregår på PC’er eller en kombination af dem alle. Det er vigtigt, at du hører om forskellene og mulighederne ved dem alle, sådan at du vælger løsning på et oplyst grundlag. Det kan blandet være genialt med mødetelefoner fra Flexfone, hvor virksomheden får sit eget telefonnummer, som I kan indkalde til telefonkonferencer med. Der er også mulighed for at være flere i samme telefonmøde, hvis I får en Jabra Speakerphone med i købet.