Kvalitetstøj til alle sæsoner

Kender du problemet med vådt tøj, når du er på en svedig vandretur, eller når der har været en regnbyge forbi? Se mere her for at se tøj og tilbehør fra Icebreaker, der både sørger for, at du holder dig varm og kold alt efter årstiden, og så er det hurtigtørrende, hvis du bliver våd.

Tøj og tilbehør til outdoorlivet

Icebreaker er et brand, der ved, hvad høj kvalitet består af. Skal du på vandretur med din veninde, søster eller andre du holder af, kan I alle få tøj, der er med til at give jer den bedste oplevelse. Det samme kan du, hvis du begiver dig ud på en frisk løbetur. Hos Campz finder du et stort udvalg af tøj og tilbehør fra Icebreaker, der består af merinould, der tilpasser sig kroppens temperatur.

Temperaturregulerende uld

Merinoulden stammer fra 36 fårestationer i de sydlige alper i New Zealand, hvor får opholder sig i forskellige højder og under forskellige vejrforhold. Ulden tilpasser sig derfor temperaturen, hvorfor det er et fremragende produkt til outdoorbeklædning.

Icebreaker har tøj til både hverdag, træning, vandring og ski, herunder blandt andet underbukser, sports-bh, hot pants, lange underbukser og kort- og langærmede t-shirts. På trods af at det er uld, så kradser det ikke, men føles mere som blødt bomuld. Samtlige produkter er åndbare og lugtreducerende, ligesom flere er med termofunktion. Materialerne er slidstærke, så bruger du tøjet flittigt, skal du ikke være nervøs for faldende kvalitet.

Næste gang du skal på tur med din veninde, søster eller alene kan du iklæde dig tøj fra Icebreaker og slippe for bekymringerne om, hvorvidt tøjet er varmt eller køligt nok.