Kvalitetsvin til særlige stunder

Hos Greenwood Fine Wine kan du finde et stort udvalg af Bordeaux-vine heriblandt Bordeaux cru bourgeois fra forskellige årgange, der alle har hver sine kvaliteter. Uanset hvilken du vælger at prøve, kan du trygt stole på, at du investerer i en vin af meget høj kvalitet.

Fra det værdsatte Bordeaux-område

Som navnet angiver er vinen fra Bordeaux-området, der er kendt for sin eksklusivitet verden over, og det er ikke uden grund. Området har sin lokalitet med lige lang afstand til Ækvator og Nordpolen, og så har det varierende jord- og vejrforhold, der er medgivende til det store sortiment af forskellige vine, der alle har hver sin særlige aroma. Fælles for vinene er den høje kvalitet, der ikke er at tage fejl af, uanset om du er den helt store vinentusiast, eller om du blot har bestemt dig for at forkæle dig selv og dine veninder lidt ekstra. Udvalget af Cru Bourgeois består af rødvine fra forskellige årstal.

Enestående smag

Når du tager et kig hos Greenwood Fine Wine, vil du blandt andet finde vin med en frisk smag og med en middellang eftersmag af friske solbær; en lettere og elegant stil samt en smag, der har noter af mørke bær tilføjet et strejf af vanlige og cedertræ, der giver en enestående og behagelig eftersmag. Om du er vinentusiast eller ny i vinverdenen, kan du få glæde af disse vine, og den høje kvalitet er tilgængelig for de fleste, da prisniveauet er er tilgængeligt for de fleste, der vil nyde et glas lidt ekstra.