Lækker lyd i dansk design

Der findes mange skønne højtalere, som alle gør det muligt for dig at tage din musik med dig overalt. Det er dog de færreste, som gør det så flot og elegant som den danske virksomhed SACKit. Danske SACKit designer bærbare højttalere i forskellige former og størrelser. De har alle en helt fantastisk lyd, og alle er designet i høj kvalitet og i et eksklusivt og stilrent design. En flot SACKit højtaler er helt perfekt til at tage med udenfor. For eksempel på terrassen, på stranden, til fødselsdagsfesten eller havefesten.

Ta’ din trådløse lyd med dig overalt

Danske SACKit har designet tre forskellige skønne højttalere; BOOMit, MOVEit og WOOFit. Fælles for de eksklusive højttalere er, udover den gode lyd, at de alle er helt fri for kabler og ledninger. Du er derfor helt fri for at tænke på strøm og kabler, som man kan falde over, så længe du bare sørger for, at højttaleren er fuldt opladet. En enkelt opladning kan afspille din yndlingsmusik i op til 8 timer.

Customize din helt egen højttaler

Uanset hvordan og hvor du bruger din SACKit højttaler henne, så skal den gerne passe sammen med resten af din stil og personlighed. Derfor kan du med de smarte højtalere udskifte fronten til lige præcis den farve, som du ønsker. Med højttalerne fra SACKit kan du også gøre lydoplevelsen endnu større, end den er i forvejen. Du kan nemlig forbinde flere SACKit højtalere sammen i et stereopar. Forbind højttalerne til hinanden og du har dig et stereosystem med én højre og én venstre højttaler. Hos Superprice.dk kan du læse mere om SACKit højtalerne og hvilken en af de tre højttalere, der passer dig bedst.