Lær at spille nye sange på ukulelen

”Din vej ind i musikken” er mottoet hos Stepnote. Hos dem finder du et stort udvalg af ukulele bøger og noder, og det er både til nybegynderen og den erfarne. Tag et kig forbi, så du kan blive klar til at spille ved næste fællessang med vennerne eller familien.

Til nybegyndere og øvede

Går du med tanker om at lære at spille på et nyt instrument? Måske spiller du allerede på et, eller måske er du helt ny inden for instrumenternes verden. Uanset hvad, så kan du finde ukuleler hos Stepnote. Der er nemlig både til erfarne og til nybegyndere, så alle har mulighed for at få glæde af det populære instrument. Det kan være, at du har venner, som spiller ukulele, eller at du har set flere spille på den i forskellige tv-programmer. Der er ikke noget at sige til, at den i de seneste år, er braget frem i musikkens verden. Dens stemningsfyldte lyde giver anledning til hygge med venner og familie. Til instrumenter hører selvfølgelig også noder, og det er de rige på hos Stepnote. 

Bliv klar til fællessang

Stepnote har ikke bare et stort udvalg af instrumenter til nybegyndere og erfarne. De har også en hel verden af bøger og noder, så du kan blive vejledt i at spille nye sange. Vil du overraske familien ved at finde ukulelen frem til jul og spille op til fællessang, så er det med at bestille julesangbogen. Er du mere til at lære de helt store klassikere på ukulelen, så er der masser af bøger og noder at vælge imellem. Kig forbi stepnote.dk, så du kan øve dig med ukulele bøger og noder.