Lær, hvordan du laver en præsentation med gennemslagskraft

Præsentationsteknik er en hel videnskab for sig. Birgitte Dam Jensen holder foredrag om den teknik, der skal til, for at du kan lave en præsentation med gennemslagskraft i.

Er du god til at holde præsentationer? Hvad enten det er på arbejdet eller andre steder? Faktisk er der teknikker til, hvordan man gør det bedst, og med Birgitte Dam Jensen, der har arbejdet med præsentation, personlig gennemslagskraft og kropssprog i mere end 12 år, kan du komme på præsentationsteknik kursus.

På kurset lærer du at levere gode og overbevisende præsentationer, som fanger tilhørerne og skaber klarhed såvel som opbakning, og det er kompetencer, som det er enormt vigtigt at have i det moderne arbejdsliv. Det er nemlig vigtigt at kunne skabe opmærksomhed omkring, det, vi siger, uanset om det er viden, der skal formidles, om noget skal sælges, om visioner skal beskrives, projekter præsenteres eller andre ting.

På Birgitte Dam Jensens kurser i præsentationsteknik lærer du blandt andet overbevisende kommunikation, du lærer om kropssprog og at kunne indtage rummet med autenticitet og nærvær. Du lærer at skabe en god og levende kontakt med tilhørerne og så lærer du selvfølgelig om troværdighed som noget af det vigtigste. At skabe den, bruge den og fastholde den. Du lærer også helt konkrete ting som brug af Powerpoint, brug af billeder og at have god struktur.

Du kan både tilmelde dig individuelt, eller også kan du få skræddersyede kurser tilrettelagt til et særligt team eller gruppe af medarbejdere eller ledere i jeres virksomhed.