Mindre fokus på dit TV

I en stue er det naturligt, at tv’et er i centrum. Det er det, vi ofte samles omkring. Og det er det, som vi forbinder med en stue. I mange hjem kan man næsten sige, at der er en fjernsynsvæg. Og på denne væg kan en del af indretningen desværre gå tabt. Hvis du gerne vil have mindre fokus på dit tv, kan du finde inspiration til diverse indretningsmåder her.

Lad tv’et blive en del af indretningen

Du behøver ikke bande dit tv langt væk. Det kan nemt indgå som en helhedsløsning i din indretning. Mellem en bogreol eller på en billedvæg kan du sagtens blende tv’et ind på en naturlig måde. I disse tilfælde vil tv’et ikke være centrum i stuen. Men i stedet vil billedvæggen tage fokus.

En indretning er en helhed udgjort af møbler, tekstiler og andre indretningselementer. Mangler du den sidste finish, kan du se mere fra House Doctor her. House Doctor ønsker nemlig at hjælpe dig med at finde de helt rette møbler og accessories til din bolig.

Brug planter i din stue

Planter er ikke kun til for at skabe liv i din stue. De giver generelt en opgradering af dit hjem. Derfor kan planter også være med til at mindske fokusset på tv’et. Hvis du har en større plante stående, kan du med fordel sætte den på fjernsynsbordet. Eller i nærheden af tv’et. For at opnå den rette effekt skal planten helst være større end fjernsynet. Sæt desuden et par andre mindre planter ved fjernsynet.