Moderigtigt tøj til enhver lejlighed

Er du på udkig efter et tøjmærke som er kendt for god stil og tøj i høj kvalitet, så bør du se efter tøj fra det danske brand Second Female. Second Female har stort fokus på at designe tøj i et tidløst design, som du kan bruge til alle livets mange anledninger.

Det populære danske tøjmærke Second Female blev grundlagt tilbage i 2000, hvor det lige siden er blevet et favoritmærke blandt mange kvinder verden over. De mange forskellige styles som mærket er kendt for at designe, er nemme at mikse og matche på tværs af hinanden, hvilket også er en af mange grunde der er til at mærket er blevet så populært som det er.

Vil du gerne se et stort udvalg af styles fra Second Female, så bør du se dig lidt omkring i det store udvalg som du finder online hos Kysthuset.com. Kysthuset er en privatejet butik, som du finder midt i Odder centrum. Her kan du finde moderne tøj til den modebevidste kvinde i alle prisklasser, uanset om du leder efter en ny flot kjole eller en ny smart skjorte fra Second Female.

Shop online og i butik

Hos Kysthuset har du både mulighed for at shoppe online, men også i den 175m2 store butik, som du finder midt i Odder by. Det gælder uanset om du er på udkig efter en bestemt kjole eller skjorte fra Second Female, eller om du mere er til tøj fra et de andre moderigtige brands, som du finder i den populære butik.