Moderne stole fra Hay

Hay har taget os alle med storm. Ikke bare her i Danmark, men de har i den grad også taget resten af verden under deres vinger. Selvom brandet kun har eksisteret siden 2002, så har det danske designbrand formået sig fra dag ét at sætte sig på markedet.

Hos Rosborgshop finder du et bredt udvalg af hay stole, der passer ind i ethvert moderne hjem.

Kendt dansk designbrand

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er de færreste danskere, der ikke kender danske Hay. Den danske designvirksomhed er vokset til at være et af de stærkeste brands på det danske marked. Der er sket meget siden brandet blev stiftet tilbage i 2002, og i dag kan Hay blandt andet bryste sig af en række produkter, der er designet af nogle af verdens dygtigste designere.

Hay – About a chair

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at About a Chair er én af de mest velkendte og nærmest ikoniske stole fra Hay. Her er der tale om en spisebordstol, der byder på et både let og enkelt design. Selve idéen bag stolen har været at udvikle en stol med en både iøjnefaldende enkelthed, men samtidig også en stol med et moderne udtryk.


Stolen er fremstillet af de bedst tænkelige materialer, da det ikke udelukkende er designet, der er vigtigt hos Hay. Med About a Chair stolen har du mulighed for at vælge mellem en række forskellige farver og forskellige typer ben.


Hay stolene egner sig rigtig godt til rundt om spisebordet, men kan også sagtens bruges som stol i stuen, rundt om mødebordet eller på kontoret. Her er der tale om en stol med at væld af anvendelsesmuligheder, hvilket giver dig mulighed for, at bruge den populære stol lige hvor du vil.