Når du leaser en bil, slipper du for alt det praktiske

Er du træt af forsikringer, service og alt det praktiske og uforudsigelige, der følger med det at have bil? Så er leasing lige præcis noget for dig. Fleggaard Auto har et stort udvalg af lækre biler.

Er du typen, der elsker at have en bil til rådighed, men som hader alt det praktiske, der følger med? Der er meget mere arbejde i at have bil, end man ofte lige tænker. Der er forsikringer, vægtafgift, service, vinterdæk, olie og meget mere, og det passer bestemt ikke sig selv. Og det er alle de ting, der gør det kedeligt at have bil. Men de fleste af os kan jo ikke helt leve uden en bil, særligt ikke, hvis ikke vi bor i en storby.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så er leasing måske lige præcis en perfekt løsning for dig. Du har en bil til rådighed, men du slipper for alt det praktiske, som følger med. Du slipper for at bekymre dig om, hvilke økonomiske slag, der kan komme, hvis noget går i stykker, og du slipper for at kloge i, hvilken forsikring, der er bedst. For når du leaser en bil, så betaler du blot et bestemt beløb hver måned, og så er der sørget for det hele.

Fleggaard Auto er et leasingfirma, der har et stort udvalg af biler, så du kan helt sikkert finde en bil, der passer lige præcis til dit behov, alt efter om det er en bil med plads til børn eller blot en bil, der skal kunne klare et par små ærinder i byen ind i mellem. Læs mere om brugte BMW leasingbiler og leasing af andre biler hos Fleggaard Auto.