Nem og hurtig transport i byen

Er du træt af at cykle eller gå, så er her løsningen: Køb et elektrisk løbehjul. Det er hurtigt, smart og sejt, og det er på tilbud hos Funboards.dk.

Det er almindeligt at støde på elektriske løbehjul, når man færdes i storbyen. Men faktisk er de også mange store sygehuse, lufthavne, lagerhaller eller lignende, hvor man skal rundt på flere tusinde kvadratmeter. Og nu er det også blevet lovligt at køre på elektriske løbehjul på cykelstierne herhjemme. Og her passer du også rigtig fint tempomæssigt, fordi du kører i det nogenlunde samme tempo som mange cykler.

Det er ikke lige til at se forskel på et almindeligt løbehjul og et elektrisk løbehjul. Det har samme opbygning med to hjul, en plade man står på og et styr, du kan støtte dig til og dreje med.

Men under el-løbehjulet er der en elmotor og et batteriet, der gør, at du ikke behøver at få løbehjulet i bevægelse. Placeringen under ”trinbrættet” på løbehjulet sikrer, at du får en god balance og stabilitet på el-løbehjulet, ligesom både motor og batteri er godt beskyttet under kørslen. Samtidig betyder det, at ingen af delene fylder unødigt op, der hvor du skal stå på løbehjulet.