Nyd en rolig vinter på Hjarbæk Fjord Camping

Højsæsonen med campingvogn er slut, og de fleste må hjem i vante rammer til arbejde og skole. Men for dig der har svært ved at vente til næste år, er der også en anden mulighed. Ved Hjarbæk Fjord finder du nemlig en vinter campingplads i Midtjylland, så du kan nyde campinglivet året rundt.

Lige ved Limfjorden

I Midtjylland, helt præcis 14 km fra Viborg og 22 km fra Skive, finder du Hjarbæk Fjord Camping. De flotte naturomgivelser og en beliggenhed ved den sydlige del af Limfjorden gør pladsen ideel for korte og lange vandreture. Og det er muligt både sommer og vinter. Så ærgrer du dig over, at ferien går på hæld, så turen går hjem ad til de vante rammer, kan du i stedet vælge at blive vinteren over. Årstiden betyder gratis pladsgebyr og rolige omgivelser, og så koster det den lette sum af 185 kroner for to personer plus forbrug, hvor der selvfølgelig er gratis køkkenfaciliteter til rådighed.

Plads til hele familien

At campere om vinteren er noget helt særligt. Med knap så mange gæster på pladsen, får du en helt anden ro end i højsæsonen. Og der er plads til hele familien. Hjarbæk Fjord Camping har et kuperet terræn, hvilket er med til at give helt unikke muligheder for at få en plads med god udsigt ud over fjorden. Denne kan nydes, mens børnene er på legepladsen, og så kan I alle nyde godt af campingpladsen kælke, når sneen falder. Når I tager på vintercamping i Midtjylland, vil I uden tvivl få et ganske mindeværdigt ophold.