Nyd sommeren på din nye bænk

Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Regnvejrsdage bliver en sjældenhed, og vi rykker ud i solen. Det betyder, at havemøblerne skal ud, så du kan få det største udbytte af solens stråler. Hos VidaXL finder du et stort sortiment af havebænke til afslapning og hygge i haven.

Hygge i haven

Sommer og varme betyder, at vi bruger flere timer udenfor. Ofte tager vi familien med ud og spiser ved bordbænkesæt, mens vi måske nyder dagens første solstråler, eller måske nyder vi et hyggeligt aftenmåltid. Men det er ikke altid nødvendigt med et bord for at skabe hygge i haven. En bænk kan være nok til at få det optimale ud af sommerdagene, hvor du måske sidder med din partner eller en veninde og nyder en is eller et koldt glas vin. En bænk kan være grundlaget for samvær i haven, og så passer den til både for- og baghave.

En gris og en gravhund

Hos VidaXL finder du et bredt og alsidigt udvalg at havebænke. Du kan finde de klassiske, som du ofte ser i haver, men det unikke er de helt særlige bænke, der skiller sig ud fra normaliteten. Bænkene fås i forskellige materialer og designs. Du kan finde bænke med og uden ryglæn. Derudover kan du blandt andet vælge en stenhavebænk formet som en gravhund eller en gris, en havebænk med pergola eller en bænk med opbevaring under sædet. Mulighederne er mange, så det er bare med at slippe dig selv løs, lade dig være kreativ og find lige præcis den bænk, der passer til din have. Dermed kan du nyde sommeren i haven fuldt ud.