Nyt liv til gammelt design

Warm Nordic er en kombination af nutid og fortid, fornyelse og tradition. Det er en mission om at bringe de gamle designs frem i lyset, samtidig med at man tilføjer nyt og moderne design i et tidløst Skandinaviske design. Se hele det store udvalg af Warm Nordic hos Casanovafurniture.dk.

Bringer gamle designs til live

For Warm Nordic er missionen at finde gamle designklassikere, eller måske oversete designs fra kendte tidligere møbeldesignere, og bringe dem til live. Dette gøres ud fra flere kendte designeres værker, heriblandt Jacob Hermann, Gunnar Cyrén og Hans Olsen, hvor man, i tæt samarbejde med efterkommere af designeren, ønsker at fremhæve og give nyt liv til såvel ældre som nyere designs med respekt for tiden og historien bag designet. Herudover er ønsket at bidrage med nye designs til kollektionen fra flere designere, der alle har hver sine unikke designs og idéer, og som alle har respekt for tiden og moden i det skandinaviske design. 

Samlet i et nordisk varmt design

Som navnet så fint angiver, er idéen bag firmaet at samle varmt, nordisk og tidløst design under én virksomhed. Manden bag, Frantz Longhi gør det derfor igen muligt at finde og købe designs fra produktioner, der ellers har været stoppet i flere år. Han bringer nyt liv til gamle designs, der ellers ville være endt på dyre aktioner rundt om i verden. I stedet er de nu at finde i mange stuer ude i de danske hjem. Læs mere om de mange designs og se brede udvalg på casanovafurniture.dk.