På jagt efter engangshandsker i en god kvalitet?

Latex, nitril eller vinyl – det kan være svært at overskue de mange forskellige engangshandsker, der findes, for er de ikke bare designet til at beskytte dine hænder imod bakterier og virus? Hos Lomax.dk finder du et blandet udvalg af engangshandsker i høj kvalitet. Og uanset hvilken en slags du ender med at vælge, er en ting sikker, nemlig at de er lavet til at beskytte dine hænder imod fremmede bakterier, virus og hårde rengøringsmidler. 

Den bedste måde at beskytte dig selv og andre

Vi er nødt til at vænne os til Corona og til de mange værnemidler, der efterhånden findes mange af. Det er både mundbind, visirer, håndsprit og engangshandsker. Værnemidlerne er nemlig en rigtig god måde til at holde virus og bakterierne lidt på afstand. 

Gør du meget rent derhjemme eller på dit arbejde, er engangshandsker et godt hjælpemiddel, og derfor findes der også flere forskellige slags. For det er nemlig ikke helt ligegyldigt, om du vælger engangshandsker i vinyl, nitril eller latex. 

Latex, nitril eller vinyl

Latex handsker beskytter dine hænder mod vand og sæbe, og er derfor gode til rengøring. Men søger du efter nogle handsker, som beskytter dig imod bakterier og virus, er det i stedet en handske i latex eller nitril, du skal have. Nitril handskerne beskytter også dine hænder for nogle kemikalier.  

Fælles for alle handskerne, og som navnet også siger, er handskerne kun designet til at blive brugt en enkelt gang. Det vil sige, at de skal smides ud efter brug.