Pas godt på din krop i arbejdslivet

Mangler du et produkt, som kan hjælpe dig og dine medarbejdere med til at forebygge eventuelle led og kropssmerter? Så læs med her.

Vi ved efterhånden godt, at det er vigtigt at lytte til kroppen og hvor vigtigt det er at passe godt på den hele livet igennem – også igennem vores arbejdsliv. Vi bruger mange timer på vores arbejde, og er du en af de mange som arbejder i mange gentagende arbejdsstillinger, kan produktet exoskeleton fra danske Immo være med til at afhjælpe og aflaste dine muskler og led.

Danske Immo har gennem de sidste 50 år udviklet innovative produkter som aflaster og hjælper personale i erhverv, hvor der er meget fysisk slid og belastning. Er du en af de mange, som har et fysisk krævende job, belaster du også mange af de samme led- og muskelgrupper i kroppen mange gange i løbet af en arbejdsdag. Med exoskeleton forebygger og forbedrer man ledsmerter, som kan opstå ved at bruge de samme muskler og led gentagne gange igennem en arbejdsdag. 

Det er ikke rart at gå med rundt med muskel- eller ledsmerter og smerterne kan i den sidste ende være med til, at du er nødt til at give op på det arbejde som du ellers går op i og holder af. Har du smerter, når du foretager dig specielle bevægelser overhovedet, kan exoskeleton hjælpe dig, så du ikke nedslides i dit arbejde.