Pas på dine øjne med skærmbriller

Bruger du mange timer foran computerskærmen, og oplever du gener i form at koncentrationsproblemer, hovedpine eller trætte øjne? Måske kan skærmbriller være en løsning, så du kan passe godt på dine øjne.

Undgå gener

Er du studerende, hvor masser af læsning til lektionerne foregår på computeren, og hvor du skriver alenlange opgaver semester efter semester? Eller har du et job inden for marketing eller en anden stilling, hvor du bruger mange timer foran computeren? Når du sidder mange timer ved din computer og arbejder, læser eller andet, så er det med at give dig selv de bedst mulige vilkår, så du kan passe godt rygproblemer, hovedpine, firkantede og trætte øjne, og i længden kan det altså få større betydning for dit helbred. Derfor er det vigtigt, at du forebygger og passer på dig selv. Et middel til at gøre det er skærmbriller, og hos CrossEyes kan du få skærmbriller med blue coating, som er særligt designet til at bruge, når du sidder foran forskellige digitale skærme.

Læsefelt og UV-beskyttelse

Er du afhængig af din computer, sidder du mange timer med en tablet eller IPad, eller sidder du med mobiltelefonen i hånden meget af tiden, så bør du uden tvivl overveje skærmbriller. De er designet til at bruge foran forskellige digitale skærme, og nederst i glasset er en lille plusstyrke, som gør, at dine øjne bedre kan slappe af, og så er der UV-beskyttelse i coatingen, som beskytter øjnene maksimalt. Overvejer du skærmbriller, er det helt sikkert CrossEyes, du bør opsøge.