Plakater med en visuel historie

Plakater fra firmaet Vissevasse tager dig med på en visuel rejse gennem blandt andet Danmark, europæiske byer og smuk natur.

Det danske plakatfirma Vissevasse skaber smukke illustrative plakater med motiver af blandt andet danske byer. På vissevasse.dk kan du læse meget mere om plakaterne, som har en lang historie bag sig.

Vissevasse laver kun plakater, som er trykt på FSC certificeret papir, som er et miljøbevidst initiativ, der betyder, at der ikke bliver fældet flere skove, end der kan nå at blive reproduceret nye træer. På selve papiret er der påført et tyndt lag belægning, som er med til at fremhæve selve motivet, når farverne skinner igennem med et dybt og nuanceret look. Vissevasse trykker deres plakater af høj kvalitet med enten 170 grams mat papir eller 350 grams silke mat papir.

Kollektionerne er mange hos Vissevasse, og derfor er der også flere forskellige størrelse at vælge mellem, for at det visuelle udtryk kommer bedst frem. Motiverne er lavet i fire størrelser, hvor plakaterne måler 30 x 40 cm, 50 x 70 cm og 70 x 100 cm, mens postkortene er af størrelse A5.

Plakaterne i rammer

Når du køber en plakat hos Vissevasse, får du indrammet dit valgte motiv i en ramme med plexiglas. Rammerne kommer i refleksfrit plexiglas, så lamper og sollys kan ikke give genskær i glasset. Plexiglas har også sværere ved at gå i stykker, end glas, og det kan være en klar fordel, hvis billedet skal hænge på et børneværelse eller i et værksted.