Plakatlister – en alternativ ramme

Er du ikke til plakater i glas og ramme, men heller ikke til ophængning af plakater med godt, gammeldags elefantsnot, så er plakatlister måske noget for dig. Det er faktisk den gyldne middelvej mellem elefantsnot og glas og ramme.

Plakatlister indrammer plakaten i top og bund, og du får derved et smukt ensartet udtryk. Listen i bunden giver god tyngde til plakaten, så den ikke ruller sig sammen ved ophængning efter lang tid i et plakatrør.

Plakatlisterne har et simpelt og elegant udseende, der gør dem idéelle til brug i hjemmet såvel som i butikker og institutioner – desuden er de ualmindeligt nemme at klipse på plakaten. Den øverste liste er desuden designet, så den er nem at få op at hænge.

Plakatlister til enhver poster

Der er nu også en anden rigtig god grund til at benytte sig af plakatlister, der er nemlig rig mulighed for at finde dem i størrelser, der passer til netop din plakat, uden at det kommer til at koste dig en hel bondegård. De kan derfor være en rigtig god løsning, hvis du ønsker et raffineret udtryk til din plakat, men simpelthen ikke kan finde en ramme, der passer på de eksakte mål.

Der er ikke noget være end at skulle skære en dyr plakat til i kanterne bare for at få den til at passe i en ramme. Her er plakatlisterne din redning. De kommer i 25 mm tykkelse, og længden kan du helt selv bestemme, da de nemt kan afkortes til dine ønskede mål.