Regnjakker kan være praktiske og pæne på samme tid

Hvis du bøvler med at finde en regnjakke, der kan det, den skal, men som samtidig ikke ødelægger ethvert outfit, så se Havhøkerens fine udvalg af regntøj til damer.

Kender du dilemmaet? Du er på vej til fest, restaurant eller lignende, og du har taget pænt på. Du skal cykle eller gå, og det står ned i stænger uden for. Så i stedet for din pæne frakke, skal du nu trække i din grimme regnjakke, som ikke går godt til noget andet end gummistøvler. Men der er faktisk en løsning. For tro det eller lad være, du kan faktisk få regnjakke, der er både praktiske og pæne. Der findes regnjakker, der er lange, så de passer til at have uden på en kjole, som beskytter bagdelen for at blive våd, når du sætter dig på cyklen, og som samtidigt er praktiske og er regn- og vindtæt.

Hos Havhøkeren kan du blandt andet finde en flot regnjakke fra Kopenhaken med fast, justerbar hætte. Den har lynlås, stormflap med trykknapper, snørejustering i livet samt forneden og velcro justering i ærmerne. Frakken er lavet i en lækker blød kvalitet, den er vind- og vandtæt og har forseglede sømme. Der er altså mange smarte funktioner, samtidig med at den er klassisk, pæn og fås i fine farver som lyserød og gul. Den fås dog også i klassisk sort, hvis du er mere til det sofistikerede look.

Regn og vind kræver ordentlig og god påklædning med vind- og vandafvisende regntøj, så du ikke kommer drivvåd hjem, hver gang vejret ikke er med dig. Og samtidig er det også vigtigt, at regntøjet kan holde på varmen, hvis det samtidig er blæsende og koldt. Find regntøj dame her: