Reparér hurtigt og nemt køretøjet – selv om kvinde

Hos AJ Engros kan du finde et stort udvalg af donkrafte. Så hvis bilen trænger til nye dæk, eller der skal repareres under køretøjer, der er lidt større, så læs mere her om de forskellige modeller.

Til private, erhverv og virksomhed

Den familieejede koncern, AJ Engros, har et stort sortiment af værktøj. Du kan blandt andet finde forskelligt værktøj, reservedele og et væld af haveartikler. Uanset om du er privat køber, eller det er i forbindelse med erhverv eller virksomhed, så er det muligt at forhandle på hjemmesiden. Blandt det store udvalg finder du altså også donkrafte i forskellige størrelser med forskellige egenskaber, der kan hæve forskellige køretøjer.

Nem at bruge

Du kan eksempelvis få en letvægtsdonkraft af aluminium, der er god og praktisk at have med i bilen, hvis uheldet skulle være ude, og dækkene er nødt til at blive skiftet. Trods den lave vægt, kan den klare på til 1,25 ton, så du kan være sikker på, at den kan klare din bil, så du kan komme videre på din tur. Har du i stedet behov for at en donkraft, der kan løfte tungere køretøjer, kan du få en til luft, hvorfor denne også er nem at transportere rundt, mens den kan løfte op til 2 ton. De forskellige donkrafte kan altså klare lidt af hvert.

Topservice

Når du handler hos AJ Engros er du garanteret en god service. Skulle du ligge inde med spørgsmål, sidder personalet klar til at svare og guide dig på vej, så du får det helt rigtige værktøj, og uden problemer kan reparere køretøjet.