Sådan får du en lækker og holdbar manicure

Der er intet bedre, end at møde verden med et par ny-lakerede hænder. Problemet med almindelig neglelak er, at det hurtigt krakelere og ser snusket ud. Heldigvis kan du nu få en lækker manicure, som holder i op til 14 dage, uden at du skal bekymre dig om riser i lakken. Shellac er en kombination af gelé og almindelig neglelak.

Sådan fungerer Shellac

Shellac lægges på samme måde, som en almindelig neglelak. Den kræver en særlig under- og overlak. Alle lag skal hærdes i en UV-lampe, det er denne proces, som sikrer den lange holdbarhed. Shellac er et varemærke under CND, og det er kun muligt for certificerede CND-behandlere, at bruge de særlige lakker. Dette sikrer at du altid får den rette behandling, og at din manicure holder i så lang tid som muligt.

Shellac lakkerne kommer i et hav af farver, og kan kombineres på kryds og tværs. Behandlingen foregår ved at hænder og negle renses. Neglebåndene skubbes tilbage og neglene files i den facon, som du ønsker. Nu er dine negle klar til få det første lag lak på. Efter at underlakken er hærdet, lægges to lag farve på. Hvis du ønsker et særligt design, kan farverne også kombineres. Til slut påføres overlakken, som sikrer at dine negle bliver blanke og skinnende. Efterfølgende kan du sagtens pleje dine negle og hænder med enten en creme eller negleolie. Få ordnet negle i Aalborg, og få din helt egen Shellac manicure.