Sådan indretter du et mindre køkken optimalt

Har du et mindre køkken, men vil du gerne have plads til forskellige køkkenapparater? Så er der gode råd at hente. Du skal nemlig blot vælge de helt rigtige hvidevarer til dit køkken, så du kan få alt det, du gerne vil have uden, at pladsen bliver alt for trang.

Vælg et kølefryseskab
Med et kølefryseskab får du et køleskab og en fryser samlet i én. Det vil sige, at du ikke skal bruge plads til at have begge apparater i dit køkken. På den måde kan du spare en masse plads til at få andre hvidevarer, du også har brug for.

Køb en smal opvaskemaskine eller en bordopvaskemaskine
Med en smal opvaskemaskine får du en maskine, der er en del smallere end almindelige opvaskemaskiner. Du kan også vælge en bordopvaskemaskine, hvis dit køkken er meget småt.

Invester i en lille ovn
En lille ovn er praktisk i de små køkkener. Denne type ovn har stort set de samme funktioner som en almindelig ovn og kan opvarme retter nemt og hurtigt. Dette er en velegnet løsning til dig, der ikke har meget plads.

Hvad har du brug for på køkkenbordet?
Hvis din bolig ikke har et stort køkken, er der nok ikke meget plads på køkkenbordet. Her er det vigtigt, at du udvælger de ting, som du bruger allermest. Drikker du aldrig kaffe, er der ingen grund til at købe en kaffemaskine. Men anvender du derimod en blender meget, er det vigtigt at gøre plads til denne køkkenmaskine. Udvælg dine køkkenmaskiner nøje i forhold til, hvad du mest har brug for.