Sådan laver du den perfekte fødselsdag for dit barn

Kender du det, at du gerne vil skabe den perfekte fødselsdag for dit barn? Men du mangler lidt inspiration til at gøre det helt perfekt? Bare rolig. Vi har her samlet nogle råd, som du kan bruge til at gøre dit barns fødselsdag lidt mere speciel.

Ofte er det ikke meget, der skal til – og andre gange kan det være svært at gætte, hvad dit barn allerhelst vil, eller kommer til at blive mest begejstret over. Men her kommer tre gode forslag til at gøre fødselsdagsfesten helt speciel:

1. Hold en tema-fødselsdag med dit barns yndlingsfigur

Hvis du ved, at dit barn har en yndlingstegneserie eller en yndlingsfigur, så brug den som udgangspunkt for fødselsdagsfesten. Det kunne eksempelvis være hundehvalpene fra Paw Patrol. Se mere her. Det kan også være en Disney-figur.

2. Lav en skattejagt – gerne udenfor

Hvilke børnefødselsdage husker du den dag i dag? Det er garanteret de fødselsdage, hvor forældrene havde planlagt en skattejagt rundt i deres hus eller have. Så find kreativiteten frem. Lav et gammel skattekort med kryds på, og lad børnene finde skatten gennem forskellige lege og udfordringer.

3. Lad dine børn være med i forberedelserne

Børn vil gerne være en del af det hele, og selvfølgelig skal de også med i forberedelserne omkring deres egen fødselsdagsfest. Så spørg dem om, hvad de har lyst til at fylde dagen med, hvad I skal spise, og hvilke lege I skal lave.

God fødselsdagsfest til jer!