Sådan passer du på kroppen, når du arbejder

Det er vigtigt at fokusere på sin kropsholdning, når man arbejder. Med et balancebræt fra Ergopartner, kan du variere din arbejdsstilling igennem arbejdsdagen.

Vi er mange, der har en dårlig holdning, når vi arbejder, og det er meget usundt taget de mange kontortimer i betragtning. Det er derfor vigtigt faktisk at gøre noget ved det.

Et balancebræt være et ideelt redskab til dig, der ønsker at variere din arbejdsstilling ved at stå op og arbejde, men også til dig som gerne vil træne din naturlige balance og dine koordinationsevner i løbet af dagen.

Ergopartner arbejder med at tilbyde deres kunder de absolut bedste produkter på markedet inden for redskaber, når det handler om sundhed og kroppens velvære. De har derfor mange forskellige modeller af balancebræt, sådan at du kan finde lige den type, der passer til dit behov.

Der er nærmest kun fordele ved at bruge en Steppie balanceplade, og det bedste er, at du kan træne mens du arbejder. Generelt kan du både regne med at fodled, knæ og hofter bliver aktiveret og trænes, du forbrænder energi og din blodcirkulation øges. Og det er bare nogle blandt rigtig mange gode virkninger. Derfor kan det i den grad betale sig at investere i et balancebræt til arbejdspladsen. Hold balancen på kontoret med et balancebræt.