Sæt et personligt præg på dit hjem

Oplever du, at dit hjem hurtigt kan komme til at ligne midtersiden i boligmagasinet? Du har købt de rigtige brands, kombineret dem med de flotte, moderigtige farver på væggene og blomster i vaserne – men alligevel så savner indretningen noget kant og mest af alt et personligt præg. Det er der heldigvis råd for.

En måde at gøre indretningen mere personlig på er ved at inddrage mere af det, du selv godt kan lide, frem for det tendenserne dikterer. Du kan sagtens vælge møbler fra lækre brands og designere, der er populære i mode- og boligverdenen – men kombinerer du dit interiør med noget af det, der er mere personligt og ”hjemmelavet” såsom genbrug, så vil din indretning blive mere unik og din egen.

Interiør med kant

Dermed ikke sagt, at man ikke kan købe sig til personlig indretning – for det kan man bestemt. Flere populære brands har stort fokus på at præsentere og tilbyde produkter, som skiller sig ud og har masser af kant. Det gælder for dig om at vælge det interiør, dekorationer og møbler som kan passe ind i din personlige smag, så du får givet indretningen et præg, der er dit eget.

Danske Bloomingville er et af de interiørbrands, hvis udvalg spænder bredt mellem alt lige fra store møbler som sofaer og borde til stel, urtepotter og tekstiler. Det, der kendetegner dette brand er, at de går nordisk og minimalistisk til de fleste designs. Derfor vil du se materialer som stål, glas, stentøj og bambus gå igen i mange kollektioner. Lyder det som et brand, der er noget for dig? På stilfisk.dk finder du et stort udvalg af Bloomingville.