Sig det med blossom smykker

De smukke og feminine blossom smykker er den perfekte gave til hende

Med havens smukke flora som inspiration, er de håndtegnede blossom smykker fra en sanselig og personlig gave, der pynter på kvinder i alle aldre. De perfekt formede kronblade på blomsten danner rammen om et formfulendt centrum både i naturen og i blossom smykker. Et roligt sted at hvile øjet, og en designmæssigt tilfredsstillende insisteren på symmetri.  

Enkelt og stilrent design i Blossom smykker

De mukke vedhæng på blossom smykker har et enkelt og personligt design, der egner sig særligt godt til den yngre bærer. Motiver som blomster, elefanter  eller et sødt hjerte med ædelsten giver smykkerne en naturlig placering på kroppem og sammen med de fleste outfits, til festtøj såvel som i dagligdagen. 

Blossom smykker særligt til konfirmanden

De søde motiver og særligt de smukke blomster, der går igen i Blossom smykker,  gør sig særligt godt på konfirmandens store dag. Konfirmandens kjole og hår er ofte i fokus, og sammen med en naturlig make-up kan en sød halskæde eller et enkelt armbånd fra Blossom smykker komplementere konfirmandens look på den særlige dag. Efterfølgende kan konfirmanden bruge smykket både på andendagen og i sin hverdagsgarderobe.