Skal din næste drøm blive til virkelighed?

Swisstime har nu gjort det muligt at erhverve sig sit drømme Rolex ur. Med mulighed for at vælge mellem to forskellige finansieringsplaner, som Swisstime sår bag, kan de fleste nu komme til at eje et Rolex.

Den massive urskive med det solide og funklende ”oyster bracelet” i sølv eller hvid, er aldrig til at tage fejl af. Er din største drøm at eje et Rolex ur, så er det nu lettere end aldrig før. En finansieringsløsning, i form af et lån fra Swisstime, kan tilpasses din økonomi, uanset dit månedlige rådighedsbeløb. Der kan vælges mellem to forskellige finansieringer; et basislån eller et rentefrit lån.

Med et basislån kan du låne op til 250.000 kroner. Perioden for, hvor det lånte beløb skal tilbagebetales inden, varierer mellem 12 og 120 måneder. Det kommer helt an på det lånte beløbs størrelse. Når du gør det kan du nemt købe et Rolex ur på afbetaling.

Med et rentefrit lån, kan du låne op til 75.000 kroner – rentefrit. Betalingsperioden foregår over en periode på enten 12 eller 23 måneder. Det er både brugte og nye ur fra Rolex, det er muligt at bruge lånene til.