Smukke buketter til enhver lejlighed

Blomster er altid et hit, det gælder næsten uanset til hvilken en lejlighed og hvem der er modtageren, og hos FLOWR kan du finde et stort udvalg af smukke og friske buketter. Det gælder, uanset om du leder efter en smuk buket til en særlig fødselsdag, et bryllup eller noget helt tredje.

Friske blomster med ekspres

Mange mennesker ønsker ofte at få sendt en buket med kort varsel, og det er præcis hvad du kan forvente, når du bestiller hos FLOWR. Bestiller du inden kl 13 dagen før, bliver den smukke buket leveret allerede dagen efter. Det kan for eksempel være i forbindelse med en fødsel, som jo ikke altid er planlagt, men det kan også være i forbindelse med et nyt job, en ny bolig osv., hvor det ikke altid er nemt at bestille buketten lang tid i forvejen.

Den buket du ser, er den du gir’

Hos FLOWR kan du se et stort udvalg af flotte buketter på deres hjemmeside. Det vil også sige, at du kan forvente, at den buket du bestiller online, også er den buket som modtageren modtager den efterfølgende dag. Der er også hele 5 dages friskhedsgaranti, når ham eller hende du sender buketten til modtager den.

Det er nemt og bekvemt at bestille en buket på FLOWR, der er nemlig mulighed for både at betale buketten med Dankort, Visakort, Mastercard endda også Mobilepay, for at gøre betalingen endnu nemmere.

Kender du en, der skal forkæles med en friskbundet smuk sommerbuket?