Smukke, farvede keramikkrus til samlingen

Er du ligeså vild med farvede keramikkrus som de fleste andre kvinder? Så kan du finde de smukkeste krus til samlingen hos Notre Dame.

Hvis du er vild med farvede keramikkrus og generelt at have en stor samling af forskellige krus, så er du ikke den eneste. De seneste år er interessen for keramik skudt i vejret, og Instagram bugner af smukke, farvede krus med kaffe i.

Måske du også kan nikke genkendende til tanken om, at kaffe og the bare smager bedre i en smuk kop. Æstetik og smag følges ad, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvad man har stående i sine køkkenskabe. Og smukke kopper kan også pryde et køkken, en spisestue eller et vitrineskab, hvorfor der kun er gode grunde til at anskaffe sig nogle farvede keramikkrus, der sætter kulør på hverdagen.

Julie Damhus Studio er efterhånden et anerkendt brand, når det kommer til keramik, og hendes stel er at finde overalt i boligmagasiner og på Instagram. Og det er bestemt ikke uden grund. Hun laver keramik i de fineste pastelfarver, og det er alt fra kopper og krus til tallerkner, skåle og vaser. Hendes nyeste kollektion Toto er et billigere alternativ, der er produceret i polen, men det er stadig hendes eget design, hvilket gør kopperne billigere end hendes første kollektion Oda, som er produceret hjemme i hendes værksted på Djursland. Derfor behøver du heller ikke blive ruineret ved at købe de smukke kopper, der kan fås for under 200 kr. De er lavet på en måde, så de kan stables, og så er de rigtig smukke at mikse i farverne, da farverne passer godt sammen.

Du kan finde alle Toto-krus i kategorien krus – tekopper hos Notre dame, ligesom der også er masser af andre smukke krus fra andre brands.