Smukke parykker, der bidrager med velvære, stil og selvtillid

Alopecia er en sjælden sygdom, som bedst er kendt blandt børn og unge, hvor man mister håret forskellige steder på kroppen. Har du mistet håret, og vil du gerne have hårpragten tilbage, kan en flot paryk være løsningen til dig.  

Fakta er, at omkring 1,7 procent af den danske befolkning bliver ramt af sygdommen Alopecia i løbet af deres liv. Alopecia er ikke en livstruende sygdom, men en sygdom som påvirker immunsystemet, der angriber hårets egne celler og væv. Konsekvensen bliver, at håret falder af forskellige steder på kroppen. Læs mere om Alopecia her.

Vælg den rette paryk til dig

Sund hårvækst og et flot hår er for mange ensbetydende med selvtillid samt en god og sund livsstil. Har du mistet dit hår kan en smuk paryk være en stor hjælp til, at du igen finder livsglæden og selvtilliden frem. Parykhuset har mange års erfaring i parykker og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Du kan finde et stort udvalg af smukke parykker hos Parykhuset, hvor tryghed, kvalitet og komfort er de store nøgleord. 

Find mere information om de enkelte parykker på hjemmesiden, hvor du også kan møde teamet, som meget gerne hjælper dig med at finde den paryk, som passer bedst til dig.