Sov godt med økologisk naturfiber

Det er ikke kun når man køber gulerødder at der findes et økologisk alternativ til konventionel produktion, man kan også sove økologisk. Naturfiber-produktet Kapok anvendes i dag til økologiske og allergivenlige dyner, puder, madrasser og lagner, både til baby, junior og voksen.

Kapok-soveprodukterne forhandles af Cocoon Company, som drives af entreprenøren Mia fra Sønderborg. Hun kombinerer populære danske mærker med helt nye, spændende brands fra udlandet. Cocoon Company har særligt fokus på at varer er fremstillet uden kedelig kemi da målsætningen er at skabe: ‘et univers af økoluksus til nye verdensborgere’. 

Bæredygtig regnskov i danskernes senge
Kapok absorberer ikke fugt og har gode isolerende og varmeregulerende egenskaber, der gør det egnet som helårsdyne. Kapokken indeholder et naturligt antibakterielt bitterstof, som gør det umuligt for husstøvmider at leve i. Derfor er kapok dyner og madrasser virkelig velegnede til allergikere og forebygger også udvikling af allergi. Kapok er mere åndbar end nogen anden naturfiber og er så silkeblødt at det også kaldes silkebomuld.

Kapok er 100% naturlig og økologisk naturfiber, der vokser vildt i de tropiske regnskove. Kapok vokser som frugter på træer og er udvundet på bæredygtig vis, uden brug af pesticider og insektgift, og uden at fælde træer eller slagte dyr som kan plukkes for fjer og dun. Kapok dyner og puder kan vaskes i vaskemaskinen og har også godt af at blive luftet i den friske luft med jævne mellemrum. Cocoon Company har alt i soveudstyr med kapok, og sælger også dyner og puder med fyld af merinould.