Spraglet smykkedesign i verdensklasse

By Birdie smykker bryder alle dogmer for skandinavisk minimalisme med sine finurlige og forunderlige kreationer

Skandinavisk design er ofte kendetegnet ved en kølig minimalisme med rene linjer og få detaljer. Sådan er danske By Birdies smykker ikke. De udfolder sig som spraglede kunstværker, med en spændende blanding af metaller og materialer og en masse små detaljer, der gør smykkerne til en opsigtsvækkende accessoires både når du bærer By Birdie om halsen, i ørerne eller som ring.

Skæve former og polykrome farvespil

By Birdie smykker er fantasifulde kunstværker, hvis navne leder tankerne hen på mytologiske figurer og eventyrlige steder. Kollektionerne bærer navne som Zeus og Harlem og er præget af en leg med både materialer og udformning. Sommerset ringen har fået vinger – eller er det blomstens blade, der pryder oversiden af ringen? En af de mere enkle designs er Starry Night ringen, hvor vi kan skimte både månen og stjernerne på en smukt broget baggrund. By Birdies skæve former og leg med materialer gør brandet til smykkedesign i verdensklasse.

Fra bombastisk imperialisme til vikingetidens grove linjer

Smykkerne i By Birdies kollektioner spænder bredt, og inspirationen kommer fra alt lige fra universets forunderlige stjernekonstellationer til storbyernes byhaver. I kollektionerne ses det på ringe med store sten, der får lov at fylde og trække opmærksomheden til den hånd der bærer den. I den helt anden ende ses ringen Hammered, der med sin ekstreme enkelhed og grove udformning står i stor kontrast til andre smykkers ofte polerede og forfinede udtryk. By Birdies smykker er i sandhed smykker, der kræver opmærksomhed.