System på vanter, overtøj og cykelhjelme i institutioner

Flyder det med vanter, overtræksbukser og andet børnetøj i indgangen? Det har Kolon for længst fundet en løsning på. Børnegarderober er i dag et stort hit i institutioner, og det er blandt andet den danske virksomhed, Kolons, fortjeneste.

Det begyndte med køkkeninventar, da Frits Jensen i 1972 grundlagde en køkkenbutik på Frederiksberg. Sidenhen grundlagde han Kolon. Virksomheden – og navnet – blev til, fordi han skabte et helt særligt hængsel, der er gennemboltet i både korpus og låge. Det giver to prikker på lågen; præcis som et kolon.

Dette hængsel findes i dag på mange skoler og andre institutioner. Kolon leverer nemlig alt fra skabe til faglokaler i skolerne, køkkener til hjemkundskabslokalet og børnegarderober til daginstitutioner.

Børnegarderoberne gør det nemt for forældre og pædagoger at holde styr på børnenes overtøj, vanter, madpakker og legetøj. At have en fast ”plads” er en tryghedsfaktor for et barn. Tilmed bliver virvaret af tøj og ting aldeles overskueligt for de, der henter og bringer barnet. Det er smart. Garderoberne kan desuden fås i mange forskellige farver, så de passer til den indretning, der er i institutionen.

Dansk håndværk og design har været essensen af Kolon i mere end 40 år, og derfor er der garanti for finish på produkter fra Kolon. Det er nemlig møbelsnedkere, der lægger en sidste hånd på produkterne, inden de bliver sendt ud af døren.