Tag familien med på camping ved Limfjorden

Vi har alle brug for at komme lidt væk engang i mellem. Tag en tur på camping med både familie og hund, hvis I har det, og nyd stilheden og de smukke opgivelser på Hjarbæk Fjord Camping.

Der er ganske enkelt ikke noget meget bedre end at trække stikket ud, tage familien med på tur og køre ud i det grønne, hvor I kan få ro på, nyde naturen og noget uforstyrret kvalitetstid sammen. Et andet sted end hjemme, hvor arbejdet, vasketøjet og madpakkerne ikke kalder dag ud og dag ind.

Hjarbæk Fjord Camping er en campingplads i midtjylland og har en fantastisk udsigt ud over den sydlige del af Limfjorden. Det ligger 22 km fra Skive og 14 km fra Viborg i en skøn lille plet, hvor der er kuperet terræn, smukke udsigter udover fjorden, pladser med gode læforhold og mange sjove oplevelser for børn.

Til familier med mindre børn er der eksempelvis pladser direkte på legepladsen, hvor der er en trampolin, et vippedyr og gynger. Sommersæsonen starter allerede den 29. marts, så I kan godt begynde at forberede jer og booke en plads, hvis I kunne tænke jer en lille tur i en af helligdagsferierne, i påsken eller bare vil afsted en almindelig weekend. Så tag på camping med hund og børn på Hjarbæk Fjord Camping.