Tag til Strandhotellet i Blokhus og få en fortryllende oplevelse

Har man gennem de sidste par år fulgt med i TV2’s populære serie Badehotellet, så har man en klar idé om, hvordan et klassisk badehotel ser ud, med stribede tapeter og romantiske hyggekroge.

Strandhotellet i den voksende vesterhavsby, Blokhus, fremstår med alle forestillinger du som gæst måtte have. Et pulserende Vesterhav og hvide sandstrande findes en spytklat fra hotellets 38 enestående værelser. Snedkerfremstillet dobbeltsenge, gennemført byggeri og kaffemaskine på værelset er blot nogle af de få forkælelser Strandhotellet i Blokhus byder på.

Eksklusivt og uformelt badehotel med hang til gamle dage

Venlige og oprigtige medarbejdere er med til at skabe rammerne for dit ophold som gæst. Hvad enten du befinder dig i strandhotellets fantastiske lobby, som danner rammer for hotellets bar og lounge område eller i hotellets unikke restaurant beliggende i gårdhaven, hvor ønsket er at levere en sublim oplevelse gennem et dansk fransk fusionskøkken, som har sit fokus på lokale råvarer. Ordene er tydlige, og ambitionen er at lave en af Nordjyllands bedste restauranter, der smager og fylder noget.

Med 365 åbne dage om året er det et klassisk og moderne strandhotel, som inviterer dig indenfor til en enestående oplevelse i 1. klasse. Afslapning ved Vesterhavet, pejsestue og enestående madoplevelser.

Vi byder dig velkommen og ser frem til at tage i mod dig på vores Luksus badehotel.