Tips til at rejse med din baby

Rigtig mange forældre stopper med at rejse de første år efter, at de har fået et barn. Dette kan der være mange grunde til. Men for det meste er det fordi, at mange finder det angstprovokerende og vanskeligt at skulle flyve med en baby på armen. Dog behøver det slet ikke at være så svært så længe, at du planlægger rejsen grundigt og gør dig nogle overvejelser inden afgang.

Planlæg, planlæg, planlæg

Først og fremmest er det vigtigt, at du starter planlægningen i god tid og gør det grundigt. Det gælder både i forhold til valg af destination, valg af hotel og så videre. Desuden skal flyet også bookes, hvor det kan være en fordel at undgå mellemlandinger. Alt bør planlægges ned til mindste detalje.

Pak alle nødvendigheder

At rejse med en baby kræver, at du har en del ekstra ting med end tidligere. Men du behøver selvfølgelig ikke at have hele børneværelset med på slæb. Derfor skal du nøje overveje, hvad der er nødvendigt at have med, og hvad der ikke er nødvendigt. Lav en liste i god tid, så du er klar til at pakke.

Du behøver desuden ikke altid at have bleer og babymad med, da det kan købes i det pågældende land. Men hvis dit barn eksempelvis er glad for specifikke måltider fra Semper, kan du tage det med.

Gør jer klar til flyveturen

En flyvetur med en baby kræver, at I gør jer klar til den. Først og fremmest skal I have et pas til barnet, og så skal I også pakke de ting, som I skal have med ind i flyet. Det er alt lige fra bleer til mad, skiftetøj, legetøj og så videre.