Trænger du til en romantisk weekend?

Det kan være en god ide for parforholdet at tage en en weekendtur engang i mellem, og Strandhotellet Blokhus er den perfekte destination til netop det.

Et romantisk getaway er altid en god ting for parforholdet, og hvis I leder efter den perfekte destination, så er I kommet til det rette sted. 30 minutters kørsel fra Aalborg ligger nemlig det skønne og luksuriøse badehotel Strandhotellet Blokhus. Det ligger i et af Danmarks dejligste sommerhusområder og er et ægte badehotel, perfekt til romantiske sjæle, hvor der er smukke træpaneler, lyse rum og højt til loftet. Der er både gamle og nye møbler, og så er det nyrenoveret, samtidig med at det er holdt i den originale stil.

Strandhotellet har hele 38 rummelige og hyggeligt indrettede værelser med flotte tapeter og høje paneler og alle værelser har enten terrasse eller balkon, sådan at I kan nyde det gode vejr og indånde lidt frisk luft hver morgen. Alle værelser er forskelligt indrettede, men alle har et dejligt siddearrangement, hvor man kan slappe af med en god bog.

Værelserne indeholder en føntørrer, et skab til opbevaring af tøj, skrivebord, fjernsyn med danske og udenlandske kanaler samt højhastighedsinternet. Til dem, som ønsker ekstra forkælelse, er der mulighed for at forsyne sig med drikkevarer og snacks fra minibaren.

Bestil overnatning Blokhus her.