Træt af kedelige cigaretter?

Har du røget almindelige cigaretter med tobak i mange år, så er e-cigaretmærket SMOK måske et godt bud til dig. SMOK er et velkendt brand indenfor mods, og har i dag over 80 millioner forbrugere i hele verden. SMOK var blandt andet et af de første brands, som i deres produktsortiment kunne tilbyde mods med et variabelt output.

Hvad er MODS?

MODS står for modified device, og er et ord som bruges i forbindelse med de store modeller indenfor e-cigaretter. En MOD er som udgangspunkt en lille batteridel, som sidder lige under tanken på din e-cigaret. De findes i et væld af farver og former, og er gode til at give dig en god damoplevelse, når du damper. Nogle af MODS modellerne er designet med en indbygget touchskærm, som gør, at den er nem og smart at betjene. Andre er udstyret med et lille display eller knapper. 

Hvem passer MODS til?

Uanset hvor meget erfaring du har med at dampe, så kan en MOD meget nemt være noget for dig. De er alle lavet brugervenlige, hvilket betyder, at de er nemme at gå til, både for dig der har prøvet det før, men bestemt også for dig som er helt grøn. Hos Elekcig kan du finde et stort udvalg af forskellige produkter fra SMOK heriblandt MODS, tanke, coils, og clearomizers. 

Det som kendetegner alle produkterne fra SMOK, er, at alle er kvalitetstestet. Er du derfor på udkig efter et produkt indenfor verdenen af e-cigaretter, som hører til blandt de mest luksuriøse, så bør du tage et kig på Elekcig store udvalg af lækre produkter fra SMOK.