Vælg det bedste til dit dyr – vælg Acana dyrefoder

Når menneskets bedste ven skal fodres, skal der ikke gås på kompromis med kvaliteten.

Acana dyrefoder er kendetegnet ved den høje kvalitet af friske råvarer, der bliver brugt til fremstillingen. Foderet er afbalanceret, så det giver den optimale næring til din hund eller kat.

Foderet tilpasset dit dyrs behov

Når vi skal fodre vores dyr, skal vi, ligesom når vi selv spiser, tage højde for dyrets vægt. Hvis dit dyr er blevet for tung, kan du vælge foder, der indeholder mindre fedt, så din hund eller kat kan gå ned i vægt.

Acana dyrefoder er også tilpasset dyrets alder. Find f.eks. foder til hvalpe, der skal have en anden sammensætning af næringsstoffer end voksne hunde. Har katten eller hunden særlige behov i forhold til hvad der bliver brugt i foderet, tilbyder Acana f.eks. foder, der er fremstillet uden korn og foder, der indeholder særlige typer kød.

Dyrenes yndlingsmad

De mange forskellige typer dyrefoder fra Acana gør det nemt at finde netop den smags og næringssammensætning, der er bedst for dit dyr. Samtidig tager Acana højde for, at også hunde og katte har præferencer ift. smag, så du kan vælge den smag, dit dyr bedst kan lide.

Særlige aktiviteter kræver særlig mad

Ligesom når mennesker spiser efter en særlig diæt når vi skal præstere i sport, så skal dyr, der er særligt aktive også have en anden type mad end mere inaktive dyr. Acana tilbyder derfor dyrefoder, der er særligt tilpasset f.eks. hunde, der træner agility på højt plan.