Vil du gerne gøre tøjvasken økologisk?

Tøjvask er en af de store syndere, når det kommer til at passe på miljøet. Hvis du vil rette op på det, så kan du starte med at købe økologisk vaskemiddel fra Ulrich Natürlich

Det er svært at komme uden om, at vi skal handle, når det kommer leve mere miljørigtigt. Og et af de steder, vi kan starte, det er ved vores tøjvaks Det er nemlig en kendsgerning, at det ikke er særlig miljøbevidst at vaske tøj ofte og slet ikke, hvis der er en masse kemi i vaskemidlet.

Derfor er det en god idé at gå efter økologisk vaskemiddel uden diverse tilsætningsstoffer og skadelig kemi. Det finder du blandt andet hos minie.dk, der har et stort udvalg af forskellige produkter fra brandet Ulrick Natürlich, der producere 100 procent økologisk vaskemiddel.

Du kan blandt andet finde en blevaske med lugtabsorberende ActiFresh, der er udviklet i samarbejde med førende bleproducenter og kan bruges til at vaske alle bletyper og materialer med mindre det er uld, som kræver et særligt vaskeprodukt. Mængden af pulver afpasses efter hvor beskidte bleerne er og hvor hårdheden af vandet.P

Blevaskemidlet leveres i en papkasse med 2 kg vaskemiddel i en ziplockpose. Midlet er ikke testet på dyr og kan derfor også bruges af veganere. Og hvis du døjer med vanskelige pletter, så finder du på siden blandt andet også ”Ulrich Pletfjerner” eller ”Ulrich Galdesæbe”.

Find meget mere information om det enkelte produkt på hjemmesiden, hvor du både kan se billeder og læse specifikationer om produkterne.